Biscuiti de tarate cu crema de avocado

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 25 Iul 2016 | 5972 vizualizari

 

O bunatate cu tarate de ovaz  indulcite cu miere si smochine fara sambure si legate cu putin unt de cacao, iar deasupra servit cu o crema de avocado minunata . Un desert fara zahar si fara coacere.
Minunat

 

INGREDIENTE

  • Biscuit
  • -200 gr tarate
  • -100 gr curmale fara sambure
  • -100gr nuci
  • -1 lingura mare de miere
  • -50 gr unt cacao
  • -1 lingura cacao
  • Crema:
  • -1 avocado bine copt
  • -2 lingurite cacao
  • -2 linguri miere
  • -80 gr curmale
  • Sos
  • -2 nectarine
  • -o felie pepene galben
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de tarate cu crema de avocado:

Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie

In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul.

Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului.

Dam la frigider si lasam sa se intareasca .

Pregatim crema delicioasa.

Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja , curmalele , mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina .

Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider.

Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender , fara adaos de zahar . Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut .

Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra .

 

 

TIPS-URI

1

folositi orice alte fructe pentru servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de tarate cu crema de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

25.07.2016, 17:50

Buni!

Constelatialeu 1

25.07.2016, 18:52

Mie imi cam sare tarata, de aia nu mananc....

miki_a 1

26.07.2016, 10:05

Am citit smochine , dar sunt curmale! M-am linistit (vroiam sa citesc cum ai reusit sa scoti toti samburii din smochine )! Foarte interesanta reteta!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Compot raw de fructe